Барселона и Реал Мадрид ще пробват да отмъкнат Кавани от Юнайтед

Уругваецът е все по-споменавано име за зимния трансферен прозорец

Барселона и Реал Мадрид ще пробват да отмъкнат Кавани от Юнайтед

 Барселона и Реал Мадрид може да влязат в трансферна битка за нападателя на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани. Договорът на 34-годишния уругваец изтича след края на сезона и той става свободен агент. Точно това е привлякло вниманието на двата испански гранда, пише "Ел Насионал".

Кавани бе на крачка от раздяла с "Червените дяволи" още през миналото лято, като се говореше, че той ще поеме в посока Бока Хуниорс. Все пак той остана на "Олд Трафорд". Идването на Кристиано Роналдо в клуба обаче не е зарадвало уругваеца, който е наясно, че ще получава по-малко шансове за изява за сметка та португалеца. Затова той може и да обмисли евентуални оферти за трансфер още през януари.

В последните дни се заговори за интерес от страна на Реал Мадрид към Кавани, а сега и от Барса са готови да се включат в битката за нападателя. Твърди се, че и двата клуба ще опитат да го вземат под наем през януари, а след това да подпишат с него за постоянно през лятото.

Кавани отбеляза 17 гола във всички турнири през миналия сезон на "Олд Трафорд". Той обаче бе измъчван и от контузия доскоро и все още няма попадение на сметката си през настоящата кампания.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки