Тайсън Фюри: Аз съм над всички в тежка категория на моята ера!

Циганския крал бе на седмото небе, след като нокаутира за втори пореден път Уайлдър

Тайсън Фюри: Аз съм над всички в тежка категория на моята ера!

Британският боксьор Тайсън Фюри бе изключително щастлив, след като нокаутира Дионтей Уайлдър в 11-ия рунд. По този начин той запази титлата си в тежка категория

„Това беше страхотна битка, достойна за всяка трилогия в спорта. Паднах няколко пъти. Уайлдър ми нанесе силен удар. Винаги съм казвал, че съм най-добрият в света, а той е вторият най-добър. Отидох да му дам любов и уважение, но той не ми върна нищо. Никога не се съмнявай в мен. Аз съм най-добрият в тежка категория на моята ера, без съмнение. Ако играете с огъня, ще се изгорите“, каза Цинганския крал.

„Никога не мога да бъда отписан, никога не съм победен, докато не съм излязъл. Не направих най-доброто си представяне, но го извадих от строя. Правият в главата окончателно го довърши. Не бях наранен от нокдауните. Паднах на пода, но се събудих. Той нямаше как да ме победи днес. Мислех, че всичко е свършило, като го ударих, но той продължи да се бие. Въпреки това той ставаше все по-слаб и по-слаб“, завърши световният шампион на WBC в тежка категория.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки