loader

Тайсън Фюри: Аз съм над всички в тежка категория на моята ера!

Циганския крал бе на седмото небе, след като нокаутира за втори пореден път Уайлдър

Британският боксьор Тайсън Фюри бе изключително щастлив, след като нокаутира Дионтей Уайлдър в 11-ия рунд. По този начин той запази титлата си в тежка категория

„Това беше страхотна битка, достойна за всяка трилогия в спорта. Паднах няколко пъти. Уайлдър ми нанесе силен удар. Винаги съм казвал, че съм най-добрият в света, а той е вторият най-добър. Отидох да му дам любов и уважение, но той не ми върна нищо. Никога не се съмнявай в мен. Аз съм най-добрият в тежка категория на моята ера, без съмнение. Ако играете с огъня, ще се изгорите“, каза Цинганския крал.

„Никога не мога да бъда отписан, никога не съм победен, докато не съм излязъл. Не направих най-доброто си представяне, но го извадих от строя. Правият в главата окончателно го довърши. Не бях наранен от нокдауните. Паднах на пода, но се събудих. Той нямаше как да ме победи днес. Мислех, че всичко е свършило, като го ударих, но той продължи да се бие. Въпреки това той ставаше все по-слаб и по-слаб“, завърши световният шампион на WBC в тежка категория.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки