Бейл вече тренира индивидуално

Вижте се светлина в тунела след травмата му

Бейл вече тренира индивидуално

Гарет Бейл започва да вижда светлина в края на тунела след претърпяната мускулна контузия. Уелсецът вече тренира индивидуално. В последното занимание на Карло Анчелоти на „Валдебебас“, Бейл работеше с кондиционните треньори на Реал, с които проведе няколко бегови занимания.

Крилото се контузи на 11-ти септември и поне досега нямаше точен период за възстановяването му. Говореше се, че играчът ще пропусне между шест и осем седмици. Треньорът на Уелс Роб Пейдж също сподели на пресконференция, че ситуацията се подобрява и се надява звездата на „драконите“ да е на линия през ноемврийската пауза. "За щастие той се възстановява по -добре от очакваното. Сигурни сме, че ще се оправи през ноември", каза Пейдж.

Самият Бейл сподели за BBC, че за първи път от много време е щастлив в клуба и че Карло Анчелоти е подобрил атмосферата на „Сантяго Бернабеу“. Точно поради тази причина мускулната контузия отпреди месец беше тежък физически, но и психологически удар, тъй като уелската звезда изигра няколко мача и личеше, че се адаптира добре към вижданията на италианският си треньор.

Тази последна контузия припомни най-лошите моменти на Бейл в Мадрид. По време на първия си етап в Реал, той претърпя повече от 20 контузии, които свалиха нивото му, и накараха и тогавашният треньор на тима Зинедин Зидан да се съмнява в него. Това накара Бейл да потърси друг пристан и уелсецът премина за един сезон под наем в бившия си клуб Тотнъм.

Въпреки по-доброто си положение в клуба, по всичко личи, че това е последен сезон за Бейл в „Кралския клуб“. Преди няколко месеца се спекулираше, че той е решил да сложи край на кариерата си след края на контракта си с Реал. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки