Левандовски не останал очарован от коментари за Халанд

Полякът се чувства застрашен от звездата на Борусия Дортмунд

Левандовски не останал очарован от коментари за Халанд

 Полската голова машина на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски е останал много недоволен от изказването на спортния директор на баварците Хасан Салихамиджич пред „Sport Bild“, в което той потвърди, че от клуба наблюдават нападателя на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд.

Германското издание твърди, че Левандовски е бил ядосан от тези думи на Салихамиджич и дори не е изключил възможността да напусне Байерн.


Ето какво каза спортният директор на Байерн в интервюто за „Sport Bild“: „Той е вкарал 60 гола в 60 мача. Трябва да бъдем внимателни към това. В противен случай щяхме да играем ролята на фенове“.

Междувременно ръководството на шампиона на Бундеслигата е наясно, че следващото лято ще бъде ключово за разрешаването на казуса с бъдещето на голмайстора на тима. Левандовски има договор до 2023 г., като от Байерн трябва задължително да удължат договора на поляка, защото в противен случай той може да напусне „Алианц Арена“ като свободен агент. Засега обаче агентът на Левандовски не е отговорил на предложениято от страна на клуба двете страни да седнат на масата за преговори.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки