ИЗВЪНРЕДНО: От Левски скочиха на служебното правителство!

Вижте причината

ИЗВЪНРЕДНО: От Левски скочиха на служебното правителство!

Отборът на Левски, който и без друго е в незавидно финансово положение, ще понесе нов сериозен удар заради РЗИ и предвожданото от Стойчо Кацаров министерство на здравеопазването.

Съгласно последните противоепидемични мерки, които започват от днес - 14 октомври и важат за София, няма да се допуска публика на всички спортни мероприятия, независимо дали те са на открито или закрито.

„Трябва да се помисли дали клубове като Левски, както и другите столични клубове, не би следвало да бъдат компенсирани за загубите си в този момент, от така наложените мерки. Мерките, когато ги чух онзи ден, ме попариха. Това спря доста наши идеи и виждания за това как ще изглежда стадионът ни в малкото оставащи мачове до Нова година", заяви новият изпълнителен директор на „сините“ Иво Ивков днес, след като бе представен от Наско Сираков.

Собственикът на Левски също подкрепи думите му и бе по-конкретен за това какви загуби ще отчете клубът от липсата на публика на стадиона.

"Всеки един мач, в който Левски играе на празен стадиони, ни носи загуби от над 100 хиляди лева. Ние сме пред завършването на откриване на ваксинационен център на стадион "Георги Аспарухов", надявам се в следващите десетина дни той да отвори. В него всички привърженици или хора от района ще могат да се ваксинират спокойно. Апелирам сериозно да се помисли феновете, които са ваксинирали или са прекарали болестта, да могат да посещават стадионите. Виждате как е навсякъде по света. Апелирам към властите да преосмислят своето решение! А и нашите привърженици доказаха, че са може би най-дисциплинирани в спазването на мерките", обяви Сираков.

До края на годината, по програма на „сините“ им предстоят 3 домакинства  - срещу Пирин на 23 октомври, срещу Ботев (Враца) на 20 ноември и срещу пловдивския Ботев на 4 декември.

След думите на Сираков - "Губим над 100 хиляди лева", елементарната аритметика показва, че клубът ще понесе загуби в размер на най-малко 300 хиляди.

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки