loader

Берое преговаря с двама нападатели

Вижте подробности

 Спортният директор на Берое Ивко Ганчев разкри, че клубът води преговори с двама централни нападатели от България. Това означава, че вероятността Мартин Камбуров да преподпише със заралии и да остане и през пролетта става все по минимална. 

 
"Събитията от лятото ни принудиха да правим мащабна селекция – привлякохме цели 13 нови играчи. Това няма да е така през зимата. Нужни са ни не повече от 3-4 попълнения, като приоритет ще са българските играчи. Задължително ще търсим подсилване на позицията централен нападател, като сме набелязали две опции за нея от България. Водим преговори с тях и с клубовете, които притежават правата им“, сподели легендарният вратар на заралии. 
 
Той не пожела да разкрие повече подробности за въпросните футболисти. Шампионът с Берое за 1986 година сподели и очакванията си преди ключовото гостуване на ФК ЦСКА 1948 Сф в понеделник. 
 
„За нас успехът над Локо Пловдив, макар и с 1:0, беше важен. Излизаме да продължим същата линия. Отчитаме прогреса на съперника при новия им наставник Николай Киров. Той разполага с добри изпълнители, но вярвам, че нашият отбор е по-качествен. Така че се надявам да прибавим към актива си нови три точки. Ще гоним победата и срещу ЦСКА и Лудогорец след това. Ще преследваме и Купата на България, където ни чака сериозен противник – Черно море. 
 
Успехът в турнира е не по-малко важен от шампионата. Тъй като евентуален триумф в него е най-лесният начин да стигнем до Европа. Победите в следващите мачове ги искат и феновете, и футболистите и ще се стремим към тях с всички сили. В първенството целта остава влизане в шестицата и гонене на Европа на двата фронта. Ще се опитаме да натрупаме максимален брой точки до края на годината, което да ни донесе добри изходни позиции за пролетта“, добави Ганчев.
 
"Тема Спорт"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки