Разрешен казус с бранител улеснява Мъри

Той отново може да разчита на панамеца Кордоба

Разрешен казус с бранител улеснява Мъри

Треньорът на Левски Станимир Стоилов oтново може да разчита на защитника Хосе Кордоба. Панамският футболист, който е при "сините" под наем от Етър, беше с временно спрени състезателни права и пропусна домакинството на Лудогорец (2:4).

Всичко около картотекирането му вече е уредено и Стоилов може да го използва още днес срещу Локомотив (София). "Имаме отговор от ФИФА и УЕФА. Вече няма казус и може да се разчита на Кордоба", обясни Мъри преди столичното дерби, което е от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

До момента Кордоба има за Левски едва две минути в първенството, записани срещу ЦСКА през септември. Панамецът игра в контролата с Марица, както и в тази срещу Струмска слава (4:0) по време на паузата за националните отбори.

Припомняме, че на 5 октомври Спортно-техническата комисия към БФС се произнесе за Кордоба, разрешавайки на Левски да разчита на него. По-рано - след вечното дерби с ЦСКА (1:2), "червените" поискаха служебна победа с 5:0 заради неправомерното му използване. Това принуди футболната ни централа да се обърне към компетентните органи на ФИФА, откъдето се произнесоха и позволиха на Кордоба да играе за "сините". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки