loader

ЛЕЧКОВ ОТВЪРНА НА БЕРБО: Битият - бит, другият - такован

Вижте подробности

Йордан Лечков коментира факта, че от щаба на Димитър Бербатов отправиха 7 въпроса към настоящото ръководство на БФС и настояха за конкретика.

Както е известно, наскоро легендарният герой от САЩ`94 обяви, че по време на Kонгреса е имало купуване на гласове в тоалетните на НДК.

От лагера на Бербо обаче поискаха да чуят подробности.

„На това му казвам егоцентризъм. Досега запазвах толерантност, защото Бербатов беше кандидат-президент, но… Вижте, имаше и трети кандидат за поста. Защо не се обадихте и на него“, заяви Лечков пред БЛИЦ.

„Информацията ми е от хора, които са получили пари от човека със запотените очила. Те са искали да гласуват за Порточанов, но в крайна сметка друго се е получило. Питайте Порточанов защо получи само 8 гласа, а не 40-50 минимум, както се очакваше.“

„Бербатов говори главно през Фейсбук, но футболът не е Фейсбук. Мерна се веднъж-дваж по телевизията и това беше. Трябваше повече медийни изяви да има. Аз искам да го попитам защо не си извади паундите. Защо? Нали искаше да строи база в София. Така хората ще го подкрепят, а не с празни приказки и с атаки по опонентите. Аз затова твърдя, че Бербатов е стиснат. Сега въпроси ни задават. Като какъв ги задава? Дайте да занимаваме цяла България  с болежките им. Нали знаете народът какво е казал – цинично е, но е вярно: Битият – бит, другият – такован!“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки