Венеция спря пропадането с успех срещу Фиорентина (ВИДЕО)

Гостите от Флоренция завършиха срещата с човек по-малко

Венеция спря пропадането с успех срещу Фиорентина (ВИДЕО)

 Венеция победи Фиорентина с минималното 1:0, като по този начин сложи край на негативната си серия от четири мача без успех в Серия А. Единственото попадение в срещата бе дело на Матиа Араму в 38-ата минута. Гостите от Флоренция пък завършиха срещата с човек по-малко, след като Рикардо Сотил бе изгонен за втори жълт картон.

 
Фиорентина създаде първата по-сериозна опасност в срещата, когато в 22-ата минута Джакомо Бонавентура получи добро подаване в наказателното поле и стреля, но топката бе уловена от стража на Венеция.
 
В 38-ата минута домакините поведоха в срещата. Матиа Араму се въползва от отлично подаване в пеналта и от близко разстояние се разписа. Ситуацията бе разгледана с ВАР, тъй като имаше съмнения за нарушение на правилата, но в крайна сметка се оказа, че такова няма и попадението е редовно.
 
След почивката темпото спадна и двата тима рядко стигаха до нещо интересно пред вратата на съперника. В 75-ата минута Алфред Дънкан можеше да изравни, но изстрелът му от средна дистанция мина над вратата.
 
Само 120 секунди по-късно гостите останаха с човек по-малко, след като Рикардо Сотил бе изгонен за втори жълт картон. 
 
След успеха си Венеция вече има 8 точки в актива си и се намира на 15-то място. Фиорентина пък са 9-ти с 12 точки.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки