Локо Пд няма право на нова грешка

"Смърфовете" приемат Пирин в отложен мач

Локо Пд няма право на нова грешка

 Днес в 15:00 часа Локомотив (Пловдив) приема Пирин (Благоевград) на "Лаута" в отложен мач от 3-ия кръг на efbet Лига. Мачът е важен и за двата тима, което се намират в зоната на изпадащите с равен брой точки - по 8. Със сигурност обаче домакините ще са по-надъхани за победа, първо, защото играят на свой терен, а освен това те имат доста по-сериозни амбиции от своя съперник, които до момента не оправдават по никакъв начин.

 
Този двубой бе отложен заради участието на "Смърфовете" в евротурнирите. Като че ли именно еврокампанията на пловдивчани им изигра лоша шега. Те започнаха разсеяно участието си в първенството и натрупаха поредица от лоши резултати, които са причината в момента тимът да е доста по-надолу в класирането, отколкото му се иска. Отборът обаче разполага с достатъчно качествени футболисти и надеждите са, че постепенно ще намери верния ритъм и ще се изкачи в таблицата.
 
 
В същото време за Пирин основната цел е да остане в елита. Благоевградчани също имаха доста проблеми в началото на сезона, но постепенно започнаха да влизат в час. Отборът е в серия от четири официални мача без поражение. Сега "Орлетата" се надяват да продължат възхода си и да си тръгнат с положителен резултат от Пловдив.
 
Колкото и да е странно, Локомотив няма победа у дома от началото на сезона. Иначе "Смърфовете" са фаворит от гледна точка на статистиката между двата тима. Пловдивчани имат 23 победи, 12 равенства и 16 загуби срещу благоевградчани.
 
В състава на домакините ще липсва наказания защитник Алексей Биков, който е аут заради натрупани картони. Треньорът Александър Тунчев няма други проблеми и се очаква да заложи на Редер на вратата и пред него триото Гомис, Петрович и Крачун в отбрана. Умарбаев и Витанов ще са двамата опорни халфове, а Карагерен и Томашевич ще действат по крилата. Марсел ще бъде в ролята на плеймейкър, а атаката ще водят Илиев и Минчев.
 
В състава на Пирин ще отсъстват ветераните Бодуров и Дяков, които са контузени. Уорън Фийни се очаква да пусне на терена. Петров под рамката и Дюлгеров, Николов, Занев и Хубчев в защита. Старокин и Станоев ще са двойката опорни халфове, а Манолев ще действа като плеймейкър.Ферари и Брахими ще действат на двете крила, а атаката ще води Костов.
Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки