Ивков: Феновете са най-големият ни капитал

Изпълнителният директор на Левски поиска доверие от привържениците

Ивков: Феновете са най-големият ни капитал

 Изпълнителният директор на Левски, Иво Ивков, сподели надеждата си, че феновете на клуба ще се мобилизират максимално, участвайки в кампаняита на клуба за подновяване на членските карти.

„Последната седмица имах възможност да се представя пред медии и привърженици, така че ще бъда кратък. Винаги съм бил всеотдаен на клуба, затова искам да призова феновете към една невиждана активност до момента", започна Ивков.

"Това е от ключово значение за клуба. Най-големият актив на Левски са именно привърженциите, така че дано кампанията пожъне отново успех, както в предишното й издание. Като новоизбран директор клубът ще се отблагодари на феновете, когато му дойде времето".

"Средствата ще бъдат използвани за належищите нужди на клуба и да нямаме проблеми с лиценза. Оттук искаме да започне ренесанса на клуба, за да сме в борбата за титлата и купите, дори и да не ги печелим на първо време".

"Плащанията към НАП е сред приоритите ни. Това е сред важните неща по отношение на запазването на лиценза. Важно е да привлечем за бъдеще и такива спонсори, така че не само да си плащаме вноските към НАП, а да изчистим цялото задължение, тъй като лихвите са ужасяващи. Ако ние сами не се издърпаме от положението, трудно бъдещи партньори ще ни повярват. Трябва време. Изобщо не се съмнявам в спортно-техническата част, но финансовата стабилизация ще дойде на малко по-късен етап. Няма защо да ви обяснявам, че двете неща вървят ръка за ръка". 

"Ще има разговори с НАП, но за момента няма как да обещаем нищо. Надявам се час по-скоро да има редовно правителство у нас, за да проведем разговори с титулярите", завърши изпълнителният директор. 

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

Капитанът на футзалния Черно море: Мислим за титлата

Пламен Стойков се цели и в Шампионска лига

България U16 стартира с успех участието си на Турнира за развитие на УЕФА

Тимът на Симов удари Молдова

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки