Куман: Фати няма как да изиграе три мача за седмица

Треньорът на Барселона потвърди, че подновяването на договора на нападателя е въпрос на време

Куман: Фати няма как да изиграе три мача за седмица

 Треньорът на Барселона Роналд Куман даде пресконференция преди важния двубой от Шампионска лига срещу Динамо Киев, в който до голяма степен се решава бъдещето на каталунците в турнира. Нидерландецът намекна, че младият талант Ансу Фати вероятно няма да играе срещу украинците, за да бъде на разположение за предстоящото Ел Класико в неделя.

„Подновяването на договора на Анси ще се случи съвсем скоро. Това е много добра новина, защото той е млад и много качествен футболист, който трябва да бъде част от бъдещето на клуба. Не мисля за Ел Класико. Най-важният мач е следващият, но със сигурност Фати няма как да играе три мача за седем дни“, каза Куман.

„Не знам кое би се приело като успех в Шампионска лига. Не е нормално да се иска да стигнем до четвърфинал, полуфинал или финал, защото големите клубове се подобриха много, а Барселона свали нивото. Трябва да спечелим мача утре“.

„Динамо Киев е по-добър отбор от миналата година. Знаем какво ни очаква. В този мач се решава бъдещето ни в Шампионска лига. Трябва да спечелим, за да достигнем до осминафинал“, завърши Куман.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки