loader

Волен Чинков е единственият български рефер с наряд в евротурнирите (ВИДЕО)

Георги Йорданов е съдийски наблюдател на “Партизан” - “Гент”, а Михаил Касабов отива дежурен делегат на “Анортозис” - “Флора”

Волен Чинков е единственият български рефер, който има назначение в евротурнирите в третия ден от груповата фаза. Той получи мача “Мура” (Словения) - “Рен” (Франция) от Лигата на конференциите. С него тръгват Георги Тодоров и Дениз Соколов, а четвърти рефер ще е Никола Попов.

Те ще бъдат наблюдавани от Вадимс Директоренко от Латвия, а дежурен делегат е Харис Гвозден от Босна и Херцеговина. Откакто сгафи на мач на “Волфсбург”, топреферът ни Георги Кабаков няма мачове, въпреки че е в първа група на УЕФА.

В Лигата на конференциите Георги Йорданов е съдийски наблюдател на “Партизан” - “Гент”, а Михаил Касабов отива дежурен делегат на “Анортозис” - “Флора”.

За сметка на мъжете цели два български екипа са с наряди в евроквалификациите за жени. Кристина Георгиева свири Черна гора - Азербайджан в четвъртък. Помагат Екатерина Маринова и Павлета Рашкова, а Християна Гутева е четвърти арбитър. Ана Минич от Сърбия ще им пише оценката, а Атина Патераки от Гърция е дежурен делегат.

Галя Ечева е на Украйна - Испания с Йорданка Корчева и Мирела Иванова. Четвърти е Кристина Георгиева. Наблюдател е Андреас Шлухтер от Австрия, а дежурен делегат - Йосип Томако от Хърватия.

Юргит Мацикюните от Латвия ще ръководи гостуването на нашите националки в Турция. Ирина Пождейева и Герда Еидинзонайте ще помагат, а Лина Складаитите е четвърти арбитър. Албанецът Пларент Котеря е съдийски наблюдател, а дежурен делегат е руснакът Леонид Колошин. Анелия Синабова пък ще оценява съдийките на Гърция - Словакия.

Атлетико Мадрид u19 - Ливърпул u19 2:0