loader

Шеф на Арда: Загубих бас на вафла и лимонада за съдията на мача със Славия

"През зимната пауза сме готови да се разделим с някои от водещите ни футболисти, но само ако има оферта, която да си струва"

 Спортният директор на Арда Ивайло Петков коментира ситуацията в клуба.

 
"Взехме решение да намалим цените на билетите с по 5 лева за всеки сектор. Времената са трудни и проявяваме разбиране към нашите верни фенове, които винаги са ни били опора. През зимната пауза сме готови да се разделим с някои от водещите ни футболисти, но само ако има оферта, която да си струва", сподели бившият национал пред dsport.bg
 
"Този уикенд играем със Славия, отбор който се представя на добро ниво от началото на сезона. В понеделник загубих бас, защото един футболен човек ми каза името на съдията, а аз не му повярвах. В крайна сметка той излезе прав. Басът беше на една вафла и лимонада. Нямам обаче притеснения от този характер", добави още Ивайло Петков.
 
"Арда се готви добре за предстоящите мачове. Надявам се да играем на ниво и да печелим точки. Утре е празник на Кърджали и ние ще се включим в доста инициативи заедно с момчетата и треньорския щаб", завърши той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки