loader

Димитър Илиев: Ясно беше, че ще има спад

„В последните 3 години вървяхме само нагоре“, посочи капитанът на Локо Пд

Нападателят на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев сподели, че е било очаквано да има спад в играта на пловдивчани след силните няколко години.

"Имам проблем с контузия. До последно бях под въпрос за мача с Пирин, но издържах, надявам се нещата да не се усложнят и да играя в петък срещу ЦСКА 1948. Мисля обаче, че не е нещо сериозно и ще бъда окей. Виждаме, че новите футболисти започват да навлизат все по-силно. Мога да отлича един Винс, който в пореден мач играе много силно и дава изключителна острота на атаката ни. Виждаме, че има опции, Лукас Салинас влиза от скамейката. Има опции да се ротира състава. Нещата леко полеко ще се наредят. Тепърва ще изглеждаме още по-добре", сподели той.

"Вече съм видял във футбола много, за да ме притеснят няколко слаби мача или поредица от такива. Ясно е, че няма как градацията да е постоянна. В последните три години вървяхме само нагоре, ясно беше, че ще има спад. Това го има във всеки отбор, може би като изключим Лудогорец, но и те са имали слаби периоди, просто тяхната класа ги държи на върха. Абсолютно всеки отбор минава през трудни моменти", каза още нападателят.