СЕНЗАЦИЯ: Бодьо/Глимт разкости Рома с 6:1 (ВИДЕО)

"Римските вълци" бяха неузнаваеми при гостуването си от 3-ия кръг

СЕНЗАЦИЯ: Бодьо/Глимт разкости Рома с 6:1 (ВИДЕО)

 Норвежкият Будьо/Глимт поднесе изненадата и разгроми Рома с 6:1 в трети мач от груповата фаза на Лигата на конференциите. Ерик Ботием вкара хеттрик във вратата на Руи Патрисио, а с по един гол се отчетоха Патрик Берг, Ола Солбакен и Амал Вилиам Пелегрино. Единственото попадение за римляните отбеляза Карлес Перес.

С успеха Будьо/Глимт излезе начело на групата със седем точки от три мача, а Рома е втори с шест. ЦСКА е трети с една точка преди домакинството си на Зоря, докато украинците все още нямат спечелена точка.  Още в 8-ата минута норвежците поведоха в резултата. Сондре Фет върна топката към Ерик Ботием, който по земя вкара топката във вратата на Руи Патрисио.

В 20-ата минута Будьо удвои преднината си, когато Патрик Берг с мощен изстрел от границата на наказателното поле матира Патрисио.  Осем минути след това римските "вълци" върнаха един гол. Амаду Диавара с дълъг пас от центъра на терена изведе Карлес Перес, а испанецът бе точен за 2:1. В края на първата част Пелегрино имаше добър шанс да покачи отново аванса на домакините на два гола, но прати топката над вратата.

Будьо/Глимт започна и втората част ударно. В 52-ата минута Ерик Ботием показа брилянтна техника и прати топката в долния ляв ъгъл за 3:1. В 71-ата минута Ола Солбакен завърши контраатака на норвежците, копвайки елегантно топката над Руи Патрисио за 4:1.

Лошите новини за Рома на Жозе Моуриньо не свършиха в 71-ата минута. Седем минути след това Ерик Ботием бе съборен на терена в близост до центъра, но успя да изведе Амал Вилиам Пелегрино, който не остави шанс на Патрисио, пращайки топката в горния десен ъгъл. Само две минути по-късно - в 80-ата минута Ерик Ботием оформи хеттрика си срещу римските "вълци", разписвайки се за 6:1. 

ПАОК и Десподов срещу Брюж с Игор Тиаго в Лигата на конференциите (ВИДЕО)

Вижте какво отреди жребият за четвъртфиналите

Виктория Пилзен би дузпата на Сервет (ВИДЕО)

Двата тима така и не си вкараха за 210 минути

Десподов на четвъртфинал в Европа (ВИДЕО)

Бивш играч на ЦСКА яде здрав бой в Солун

Ще се изиграят реваншите от 1/8-финалите на ЛК, ПАОК с Десподов има трудна задача днес

Вижте и цялата програма

Емери: Да си фаворит в Европа не помага

Мениджърът на Астън Вила иска успех в Лигата на конференциите

Сервет взе познат резултат в Женева (ВИДЕО)

Сблъсъкът с Виктория ще се решава в Пилзен

ПАОК с първа загуба в Европа след тази от Левски (ВИДЕО)

Деспосов с 30 минути на "Максимир"

Аякс и Астън Вила разочароваха (ВИДЕО)

Напрежение и двама изгонени в Амстердам

Унай Емери обяви голямата цел - триумф в Европа

Искам да се насладя и на Лигата на конференциите, обяви испанецът

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки