Мъри Стоилов: За Левски отсъствието на феновете е проблем (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Хората направиха ваксини, а ние сме задължени да се грижим за здравето на всички”

Мъри Стоилов: За Левски отсъствието на феновете е проблем (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Имахме дребни болежки през седмицата, при Георги Миланов и Боби Цонев, при който проблемът отшумя, така че сме готови за утрешния мач.”

Това каза Станимир Стоилов преди съботното домакинство на Левски срещу Пирин (Благоевград).

Мъри разкри, че ще решава в последния момент за промени в състава, освен наложителната с Андриан Краев, а липсата на фенове демотивира играчите му.

„При всички положения ще има минимум една промяна заради Краев. Ще опитам да направя решения в последния момент според нуждите на отбора. По-важно е как ще играем на терена. Не е нормално постоянно да се правят голям брой промени”, посочи той.

„Пирин са ми доста симпатичен отбор. Познавам доста от футболистите, бил съм им треньор. Чест им прави, че залагат на местни футболисти. Те са опитни, които могат да създадат проблем на всеки отбор. Нормално е като новак да имат колебания. В една добра серия от мачове са. Ние трябва да сме изключително мотивирани, защото играчите им имат ниво и класа.“

„Надявам се да няма напрежение. Проблем при нас е отсъствието на феновете. Това намалява и амбицията и мотивацията на нашия отбор. Съперниците ни по-лесно се мотивират срещу нас. За нас точките са жизненоважни.”

„Договорите трябва да се извоюват на терена от работата, която вършим. Ако виждаме перспективи в някого и амбиции, ще получи предложение. Ще видим и дали ще можем да се разберем във финансовите параметри. Присъствието на спонсор не решава всички проблеми. Подновяването на договорите зависи и от параметрите, и от представянето. Реацията трябва да бъде утре на мача. Там най-лесно можеш да покажеш, че си си взел поуки. За мача с Локомотив бяха важни трите точки, но моите изисквания към отбора са били да играем добре/”

„По принцип харесвам сгъстен цикъл. Не обичам този, който играем сега. Колкото повече мачове има, толкова по-добре. Не приемам оправдания като умора. Не трябва да има такива неща. За мен е по-добре, че има повече мачове. Може да се наложи да правим ротации. Ще избираме хората, които са най-подходящи за даден мач.”

„Имаше дребни проблеми за по-малко от десетина часа от ваксините. Останаха още двама-трима играчи, които ще се ваксинират. Ще видим кога ще е. Хората направиха ваксини, ние сме задължени да се грижим за здравето на всички.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки