loader

Футболна война в Карлово

В града има сериозно напрежение, вижте защо

В Карлово се заформя истински футболна война.

След напускането на Емил Ангелов – Бабангида в града има сериозно напрежение, като основните упреци са към изпълнителния директор на ФК Левски – Карлово Красимир Манолов.

Срещу него има много обвинения, както от бивши футболисти, така и от местни политици и общественици.

Особено остър в тона си е общинският съветник от ВМРО Илиян Янев. Неговите думи са остри и пряко насочени към Манолов.

Отиваш на футболен мач на любимия ОФК Левски Карлово, хората протестират против Манолов! Разхождаш се по улицата и виждаш разлепени материали против същия господин. Днес разбираме, че не Бабангида си е тръгнал, а е бил уведомен, че вече не е част от отбора по телефона. Също така разбираме, че без аргумент е изгонил и футболиста Андрей Атанасов, като единствено му е било казано, че футболистите не го искат. Също така имаме информация, че въпросният господин има човек в БФС, който му назначава съдии и му помага за уреждането на мачове. Предлагал е част от печалбата и на някои футболисти, само трябвало да играят слабо. Ако не го е срам, нека излезе и каже, колко пари е взел от мачовете с Крумовград и Хасково, за да загуби нашият отбор. Нека също така да каже, как определя кой по колко лева премия да взима. В този пост съм нахвърлил само някои от нещата, а те не са малко! Мисля, че дойде времето, както той с лека ръка освобождава всички, които е назначил, ТАКА И НИЕ ДА ОТПРАТИМ НЕГО! МАНОЛОВ ВЪН!“, заявява Янев в публикация в личната си страница във Фейсбук.

Под нея има огромен брой коментари, включително и  на бивши играчи, които също сипват упреци към Красимир Манолов. В Карлово брожението срещу него е много силно. Видимо е желанието на футболната общественост, той да напусне клуба.

В момента местният  клуб е на 14-о място в класирането на Югоизточна Трета лига, но местните хора са категорични, че футболът в града загива.

Какво ще е развитието в тима от красивия град в полите на Стара планина, ще стане ясно в следващите дни.

Медията ни е готова да публикува всякакви позиции по темата.

Още от - "Б" и "В" групи

Марек измъкна точка от Септември Сф с човек по-малко, вижте резултатите от днешните мачове във Втора лига

Вижте на кои футболисти се спря Васил Петров

Вижте какво заяви треньорът на победителите Йордан Юруков

Шефът на ДЮШ на Хебър Спас Спасов не е показал достойно поведение по време на мача между 17-ките на неговия тим и Розова долина

„Виолетовите“ спечелиха с 2:1 и отново са лидери във Втора лига, Добруджа и Созопол не се победиха

Той е преминал и през школата на ЦСКА 1948

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки