Солскяер: Ливърпул е сред най-добрите отбори в Европа, Салах е под пара (ВИДЕО)

Мениджърът на Манчестър Юнайтед потвърди, че Бруно Фернандеш и Маркъс Рашфорд са под въпрос за дербито

Солскяер: Ливърпул е сред най-добрите отбори в Европа, Салах е под пара (ВИДЕО)

„Все още е петък, а мачът е в неделя, така че има достатъчно време. Може и целият състав да е готов, може и да имаме двама или трима играчи, които отпадат.“

Това заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер преди дербито с Ливърпул, за което до последно под въпрос ще са Маркъс Рашфорд и Бруно Фернандеш.

„Днес не разполагаме с всички за тренировката. Ще видим в неделя. След мачове като този в сряда има някои удари и натъртвания. Ще дам време на всички. Бруно Фенрнадеш може да е под въпрос, но прави всичко възможно, за да е готов. Същото важи за Рашфорд“, посочи мениджърът на „червените дяволи“.

„Когато играем срещу отбор като Ливърпул, който е в отлична форма, трябва да бъдем компактни, агресивни и да даваме всичко от себе си като мислене, знания, психологическа сила и физическа енергия. Ще ни е необходимо всичко, за да постигнем резултати срещу най-добрите отбори в Европа, а Ливърпул е един от тях. Те са един от отборите, които се стремим да достигнем. Това, което направиха през последните четири години, е това, към което се стремим и през което преминаваме."

"Mиналия сезон завършихме пред тях в класирането, защото имаха лош период с контузии, но сега се върнаха към най-добрата си форма. Салах е момента е под пара. Видяхте някои от головете, които вкара в последно време. Знаем, че трябва да дадем всичко от себе си, за да се защитим срещу него. Играчи като него не се появят често, така че трябва да им се наслаждаваме от далеч. Не и в неделя обаче, когато ще е твърде близо. Аз съм голям почитател на офанзивната им линия. Мане, Фирмино, Жота, който може би също ще играе, са играчи, върху които трябва да сте съсредоточени 95 минути, за да запазите чиста мрежа“, допълни той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки