НАЙ-ПОСЛЕ: Рома и Наполи с нулево равенство на "Олимпико", победната серия на гостите свърши (ВИДЕО)

Жозе Моуриньо завърши лоша седмица - реферът го изгони на трибуните в 83-та минута

НАЙ-ПОСЛЕ: Рома и Наполи с нулево равенство на "Олимпико", победната серия на гостите свърши (ВИДЕО)

 Рома и Наполи не успяха да се победят в Дерби дел Соле, завършвайки 0:0 на "Олимпико".

Със спечелената само точка неаполитанците пропуснаха да дръпнат на втория Милан и остават начело на класирането със същия актив като "росонерите" - 25 точки. Рома е четвърти с 16. Първата опасна ситуация в двубоя бе на сметката на Рома. В 28-ата минута Тами Ейбрахам си освободи пространство за изстрел, но прати топката покрай десния страничен стълб.

В 60-ата минута Виктор Осимен имаше перфектна възможност да даде аванс на Наполи, но вместо това прати топката в десния страничен стълб. При добавката ударът на Марио Руи бе блокиран от играчите на Рома. Само три минути след това Осимен отново можеше да отбележи, но изстрелът му с глава отново се отби от гредата.

В 72-ата минута след центриране от свободен удар Джанлука Манчини се ориентира най-бързо в наказателното поле, но стреля покрай вратата.  Седем минути преди края на редовното време Жозе Моуриньо бе изгонен от резервната скамейка.

Минута преди края на редовното време Виктор Осимен вкара с глава, но попадението му не бе зачетено заради засада.  След края на двубоя Лучано Спалети аплодира рефера Давиде Маса и също получи червен картон. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки