Членските карти на Левски вървят в добро темпо

Вижте подробности

Членските карти на Левски вървят в добро темпо

 Кампанията за новите членските карти „Аз съм Левски“ върви в добро темпо. На брояча в официалния сайт на сините се вижда, че продажбата им надхвърля вече 2000 бройки или по-точно към неделя следобед 2115, пише „Тема спорт“.

 
Ръководството на столичани стартира кампанията през миналата седмица, след като на специална пресконференция мажоритарният собственик Наско Сираков, изпълнителният директор Иво Ивков и треньорът на тима Станимир Стоилов призоваха феновете отново да се включат в инициативата, като подновят или си закупят членска карта на Левски. Легендата на сините Наско Сираков дори сподели, че клубът е щял да бъде №1 на Балканите в това начинание, ако не е била пандемията от коронавирус. От своя страна, Станимир Стоилов даде пример, закупувайки си Златна карта.
 
„Това е от ключово значение за клуба. Най-големият актив на Левски са именно привържениците, така че дано кампанията пожъне отново успех, както в предишното й издание. Средствата ще бъдат използвани за належащите нужди на клуба и да нямаме проблеми с лиценза. Оттук искаме да започне ренесансът на клуба“, заяви Ивков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки