Победа и загуба за Възраждане 2020 през уикенда

Малките таланти от набор 2009 вкараха 5 безответни гола на ФК Обеля

Победа и загуба за Възраждане 2020 през уикенда

Победа и загуба записаха отборите на Възраждане 2020 в първенството на подготвителните групи, организирано от ЗС на БФС в София. Набор 2009 вкараха 5 безответни гола на ФК Обеля в мач на Футбол 11 и се насладиха на безоблачен следобяд на стадиона на едноименния столичен квартал.

Явно отстъпващият като качество съперник предприе подчертано дефанзивна тактика и през първото полувреме почти не мина центъра на терена. Нападателите на Възраждане 2020, обаче проявиха аристократизъм и на няколко пъти не пратиха топката във вратата на противника от чисти позиции. Все пак в края на полувремето бившият халф на Локо (Сф) Мартин Люнчев откри резултата - 1:0 за Възраждане 2020.

След почивката младите таланти на треньора Йордан Димитров отново имаха пълно превъзходство и логично стигнаха до убедителна победа. Защитник на Обеля си вкара автогол, след което се разписаха последователно Адриян Петров - Легендата, Денислав Пейчев и отново Люнчев за крайното 5:0.

В първенството на Футбол 9 високо летящият тим на Възраждане 2020 (родени 2010 г.) допусна изненадваща загуба от ФК "Спорт за всички". Мачът тръгна добре за малките "възражданци" и капитанът Ясин Сали откри резултатът след перфектна асистенция на Велян Колев. В края на полувремето, обаче няколко неадекватни отсъждания на рефера доведоха до смут в редиците на отбора и се стигна до обрат - 1:2.

След почивката Възраждане 2020 натисна и централният нападател Мартин Миладинов изравни с атрактивен удар - 2:2. Малките таланти на Йордан Димитров продължиха да играят по-добре и на няколко пъти се разминаха с шанс за трети гол. Вместо това, при една от епизодичните си контраатаки отборът на "Спорт за всички" успя да отбележи и стигна до победата с 3:2.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки