Фенове на Беласица скочиха срещу освобождаването на Саша Симонович

Вижте подробности

Фенове на Беласица скочиха срещу освобождаването на Саша Симонович

 Не спират вече трети ден коментарите и недоволството от страна на спортната общественост, отнасящи се за внезапното освобождаване на старши треньора на мъжкия отбор на ОФК Беласица Саша Симонович. В официалната страница на  клуба много интелигентни хора и в същия момент верни фенове на Беласица още от детските години по категоричен начин застават зад Саша Симонович, като го определят като много кадърен футболен специалист, който още с идването е преобразил качеството на играта и манталитета на футболистите и за петричкия отбор отново се заговори с добро.

 
„Отговорните хора да ревизират решението си веднага на секундата! Ако не го сторят, лично аз ще очаквам сериозни аргументи за решението им. Феновете в Петрич разбират от футбол и много добре виждат, че Симонович върши чудесно работата си. Очаквам разумът да надделее и Саша да продължи да води отбора, защото ако се стигне до срив, не знам до колко приятна ще бъде реакцията на феновете”, написа известния композитор Светослав Лобошки.
 
Стоян Шаламанов-баща на двама футболисти, единият от които – Илия – е вратар в Литекс Ловеч, а Георги е в Пирин Благоевград, сподели: Както се вижда от коментарите, всички са на мнение, че Саша се справяше добре с работата си. Сигурен съм, че тези дискусии се четат и от отговорните служители за спорта в нашата община. Време е да дадете отговор на въпросите защо Саша Симонович не е вече част от ОФК Беласица и кои са тези, които са взели това колективно решение. Кажете истината, цялата, каквато и да е”.
 
Елизабет и Динков Диневи написаха: „Още миналата година стана ясно, че някой в клуба няма интерес Беласица да играе в професионалния футбол. Футболистите с професионални договори при трансфер носят повече приходи на клуба, отколкото на мениджъра си. При аматьорските договори след края на миналия сезон видяхме какво се случи и кой се възползва от трансферите. Жалко за клуба. Дано не сме прави, но мисля, че нищо добро не го очаква футбола в петрич. Едва ли някога отново треньор като Саша Симонович ще води Беласица”.
 
Стоян Изов също не остана безразличен и написа: „Безумие! Каква вина има Симонович. Отборът създаваше много голови положения, играеше и грамотен футбол. Видяхме се със Симонович преди мача с Пирин Разлог и си поговорихме. Беше много позитивно настроен и уверен, че ще гоним промоция за влизане във втора лига. Изпускаме много добър треньор”.
 
Георги Стойков също сподели: „Този, който е взел това решение, да си подаде незабавно оставката, ако са в множествено число – всички вън!”
 
За пореден път в понеделник преди първата тренировка за седмицата феновете, дошли да наблюдават заниманието, видяха непреклонността и ината на самозванеца Георги  Петров.  След като Саша Симонович се раздели приятелски с досегашните свои възпитаници на терена на стадион Цар Самуил, той беше посрещнат с голямо уважение от агитката на фенклуб Ситизен. Те попитаха  Георги Петров  защо е освободен от поста  Саша Симонович. Отговорът на „големия” ръководител е бил, че  това се дължи на слабите резултати. Феновете реагираха, че това не отговаря на истината и четири кръга преди края на първенството е най-неподходящия момент за смята на треньора. Версията, която разпространява Георги Петров, че още преди седмици кмета е поискал оставката на Симонович, не отговаря на истината. Това бе напълно достатъчно Саша Симонович и представителите на спортната общественост да се уверят, че освобождаването му е лично решение на незаконния ръководител на ОФК Беласица, „спортния мениджър”  Георги Петров.
 
Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

Спортист запази шансове за спасение, Монтана пък за промоция в елита

И двата тима постигнаха победи в днешните си мачове от Втора лига

Септември (София) надви с лекота Марица и е все по-близо до класиране в елита

Столичани стигнаха до успех с 2:0 като гости

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки