Преслав Йорданов: Нямахме късмет (ВИДЕО)

„Друг трябва да каже какво трябва да променим, ние изпълняваме каквото ни кажат“

Преслав Йорданов: Нямахме късмет (ВИДЕО)

Нападателят на Пирин (Благоевград) Преслав Йорданов бе разочарован след поредната загуба на „орлетата” и отпадането имот турнира за Купата на България.

Те отстъпиха пред Славия с 0:1 и приключиха участието си в надпреварата, след като удариха две греди в София. Една от тях дойде след удар с глава именно на Йорданов.

„Мисля, е нямахме късмет днес. Заслужавахме да спечелим мача с оглед на положенията.Имахме две греди, положения, но не се получи. Липса на късмет. Това е нещото, което ни убягна. Мисля, че има малко напрежение, но с няколко победи всичко ще си дойде на мястото. Дай Боже да започнем още с Царско село и да тръгне отборът напред. Това ще бъде много важен мач за нас”, коментира Йорданов.

„Друг трябва да каже какво трябва да променим. Ние изпълняваме каквото ни кажат. Мотивирани сме, ние сме професионалисти, стараем се да даваме максимума от себе си, както на тренировка, така и в мачовете. Понякога не се получава, но се надявам, че всичко ще си дойде на мястото с няколко победи. Разбирам ги феновете, че не са доволни с оглед на мястото ни. Искам да ни подкрепят повече, така ще ни бъде по-лесно и на нас на терена”, каза още той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки