Какво представлява парлей бонусът в Bet365

Британският букмейкър предлага едни от най-добрите бонуси за спортни залози

Британският букмейкър Bet365 предлага едни от най-добрите бонуси за спортни залози и това е една от причините, поради която милиони фенове на спортните залагания залагат в платформата на хазартния оператор.

Вълнуваща промоция от Bet365, която потенциално може да бъде много възнаграждаваща, е парлей бонус до 70% за залози на американско спортове.

Като любител на спортните залози, вие със сигурност знаете, че спечелването на залог Parlay (акумулатор) не е просто вълнуващо, но и възнаграждаващо финансово.

Супер щедрата промоция на Bet365 ви дава възможност да спечелите допълнителна печалба към вашия залог от типа права колонка.

С бонус код за Bet365 винаги ще имате достъп до най-добрите промоции, включително и офертата парлей. Бонусите на британския букмейкър винаги са били сред най-добрите в интернет залаганията, но какво точно представлява офертата Парлей и за кои спортове се предлага ще разберете в следващите редове.

Парлей бонус е за водещите спортове зад Океана

Промоцията на Bet365 Parlay бонус е достъпна за всички съществуващи клиенти и може да се възползвате от нея при залози на множество американски спортни събития. Нека да влезем в подробности за офертата, за да можете да знаете как да извлечете максимума от тази промоция. Първо, може да се правят залози на някой от следните спортове: Американски футбoл (NFL), Баскетбол (NBA), Бейзбол (MLB) и Хокей на лед (NHL). Това са най-популярните спортове в Америка и ако вие следите спортовете в САЩ, със сигурност ще сте запознати с доста от отборите и играчите. За тези състезания в букмейкъра Bet365 има разнообразни пазари, в които играчите могат да включат в залозите си Парлей като: залагания за краен победител, залагания за точки в мачовете, като може да комбинирате залози в различни спортове, за да подберете най-добрите залози.

Колкото повече селекции добавите, по-голяма е бонус печалбата


Увеличаването на печалбите ви насърчава да добавите още селекции, тъй като с всяка добавена среща вие може да спечелите по-голям бонус парлей. Изисква се залог от минимум две селекции, за да получите допълнителен бонус към печалбата. При максимален залог от 14 селекции, букмейкърът ще ви възнагради с голям бонус към вашата печалба. Както е известно, в залога Парлей (права колонка) трябва всички селекции да са успешни, за да може да спечелите. При провал в само един мач, вие ще загубите. Затова внимателно подбирайте селекциите, на които ще поставите залог и искате да спечелите с този бонус. Добър трик е да използвате парлей залога за комбинация на наглед сигурни събития – мачове с фаворити в американските спортове. Дори в крайна сметка коефициентът на вашия залог от типа акумулатор да не е много висок, то ще получите допълнителна печалба, защото автоматично бонусът Парлей ще бъде включен към вашия залог.

Офертата Парлей в Bet365 е само една от малкото промоции, които са активни за спортни залози. С нея при добри познания на американски спортове, всеки играч е способен да добави допълнителна сума към печалбата си. Няма ограничение в използване на бонуса за ден, така че единствено от вашата успеваемост в залозите на NBA, NHL или друг спорт, който е типичен за САЩ и Канада, зависи дали ще бъдете щедро възнаграден от букмейкъра.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки