РАЗКРИТИЕ: Ивайло Дражев първи атакува конгреса в съда

Трите “изчезнали” при вота клуба са от София

РАЗКРИТИЕ: Ивайло Дражев първи атакува конгреса в съда

 БФС е в тежко нарушение на Закона за търговския регистър, алармираха юристи. Според член 6, алинея 2 от него: Всяко лице, което е задължено да заяви вписване на обстоятелства и да предостави актове в търговския регистър, трябва да извърши това в 7-дневен срок от настъпването на обстоятелството, освен ако със закон не е определен друг срок.

Проверка на “24 часа” показа, че до края на работното време в петък не е постъпило никакво искане за вписване на новото ръководство начело с Борислав Михайлов, а от конгреса минаха вече две седмици. Нарушението по този член на ТР е единствено административно и БФС най-много да отнесе глоба за закъснението, което е необяснимо.

Ивайло Дражев е първият, който е атакувал решенията на конгреса в съда, без да чака да се види протоколът. Една от жалбите му е заради факта, че е имало писмено предложение той да участва в избора за изпълком, което е било пренебрегнато. Пловдивският “Векта” също се жали за изключването си от БФС.

От екипа на Димитър Бербатов изчакват да бъдат внесени документите в Търговския регистър, за да предприеме следващата си стъпка. Борислав Михайлов бе преизбран с 11 гласа пред Бербатов. Проблемът дойде, след като той получи 240 гласа, с един по-малко от необходимото, за да няма балотаж. Такъв не бе направен.

Трите клуба, които изчезнаха от гласуването, със сигурност са от зона “София”, се вижда от преброяването. Единият със сигурност е ФК ЦСКА 1948, който предварително бе обявил, че няма да подкрепи нито един от двата отбора.

Единствената невалидна бюлетина е от същата зона. Както “24 часа” вече писа, един клуб е гласувал и за Борислав Михайлов, и за Димитър Бербатов, като така е сметнал, че е най-честно. В момента има подписка за нов конгрес през март.

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки