Сензациите в пресата: Нова управа в Локо Пловдив след 26-ти ноември

Вижте всичко най-интересно

 Най-интересното от родния спортен печат днес:

Тема Спорт: Общо събрание на 26-ти ноември сменя управата на Локо Пловдив


Генерална промяна на управава в Локомотив Пловдие ще бъде направена на предстоящото общо събрание на акционерите. Сбирката е предвидена на 26 ноември, съобщи Христо Крушарски. Нито един от досегашния съвет на директорите не запазва поста си. В ръководството вече не са и Здравко Иванов, и двамата изпълнителни директори, които имаха право да подписват  договори от името на клуба - Лауринас Розгис и Христо Крушарски-младши. Те бяха избрани на последното Общо събрание през лятото. 

На техните места в управата ще влязат Лъчезар Вълканов и Булвен Ридванов. Третият е познато на феновете име - Румен Руйчев, който от години работи заедно с Христо Крушарски и е с него на "Лаута" от първия ден през лятото на 2015 година. Изваждането на Розгис от управата най-вероятно означава, че един от спонсорите на клуба ще спира да дава пари.

Тема Спорт: Левски обмисля варианти за кампанията с картите 

Ръководството на Левски обмисля по какъв начин да организира кампанията за членските карти по различните градове. Шефовете на сините в момента са крано затруднени от обстановката в България, след като ситуацията с коронавируса се усложни и се обмисля нов локдаун. Мажоритарният собственик на столичани Наско Сираков заяви на старта на кампанията, че клубът ще разгледа ситуацията и ще измисли начин да улесни привържениците на сините, които посещават гостуванията на тима. В момента на стадионите се влиза единствено със зелен сертификат, което затруднява голяма част от феновете. Обмислят се различни подходи към феновете. За момента кампанията на Левски за членски карти върви много добре, след като от началото й са продадени над 3000 карти и запалянковците на сините за пореден път показаха връзката си с клуба. Ръководството на Левски подписа и някои спонсорски договори с компании, които да осигуряват промоции за фенове на сините.

Още от Локомотив (Пд)

Сео-Ин Ким, който има и южнокорейски корени, е впечатлен от нашата държава

Предстои ни най-оспорвания шампионат за последните години, смята халфът на черно-белите

"Смърфовете" водеха с 2:0 на Марица

Треньорът на Локо Пловдив прие със смесени чувства ремито 4:4

Вижте подробности

"Времето ще покаже дали ще се вдигнем. Надявам се още следващия мач да победим"

"Срещу ЦСКА нямаме да губим кой знае какво"

"Със сигурност мачът с ЦСКА за Купата няма да има нищо общо с шампионатните двубои"

"Сигурно ще бъда на "Лаута" през пролетта, но...", каза той

Актуално

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки