Сър Алекс спрял Роналдо за Манчестър Сити с три думи

Разговорът между двамата бил 20 секунди, твърди "Мирър"

Сър Алекс спрял Роналдо за Манчестър Сити с три думи

Разговор за по-малко от 20 секунди е спрял Кристиано Роналдо от трансфер в Манчестър Сити, който е бил договорен до последните подробности. Обаждането е било от страна на легендарния сър Алекс Фъргюсън, когато португалецът винаги е определял като свой „баща във футбола“.

Според „Мирър“ всичко около трансфера на Роналдо от Ювентус в Манчестър Сити е било договорено, като „гражданите“ са се разбрали с „бианконерите“ да платят 25 милиона паунда за португалеца. В този момент Фъргюсън, който наскоро призна, че нямало да понесе да види Кристиано с небесносинята фланелка и поради тази причина се е намесил, се е обадил на Роналдо и му е казал единственото „не се присъединявай към Сити“ (бе.ред. - на английски това са точно три думи - “don’t join City”). След това шотландецът е затворил.

За CR7 е станало ясно след решителния тон, с който Фъргюсън е произнесъл въпросните думи, че в Юнайтед вече работят за това той да се завърне на „Олд Трафорд“, което се и случи няколко дни по-късно.

Утре Манчестър Юнайтед приема Манчестър Сити на стадион „Олд Трафорд“ в дербито на Манчестър, което всички фенове на „червените дяволи“ се надяват да бъде решено в тяхна полза именно от Кристиано Роналдо, който бе с основна заслуга за победата над Тотнъм и равенството с Аталанта, отбелязвайки три гола в тези два мача, които за момента спасяват Оле Гунар Солскеяр от уволнение.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки