ИЗВЪНРЕДНО: Венци Стефанов със закана към феновете на Левски!

Вижте подробности

ИЗВЪНРЕДНО: Венци Стефанов със закана към феновете на Левски!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своя коментар след вчерашния двубой с Левски, загубен от "белите" с 0:1.

Босът на най-стария столичен клуб се възмути от поведението на привържениците на "сините" и се закани, че за следващия мач между двата отбора в "Овча купел" билетите ще бъдат на цена минимум 30 лева.

Той продължи и задочния диалог с хората от екипа на Димитър Бербатов.

"Честитя победата на Левски! Играха по-добре, спечелиха заслужено. Поведението на агитката им обаче отново беше абсурдно! Да палиш транспаранти... Боже! Простотията ходи по хората! А полицията, на която плащаме, седи и гледа. За какво им плащаме тогава? Феновете на Левски другия път могат и барбекю да си направят на стадиона! Това е недопустимо. Демокрацията при нас е анархия! Сега ми е много интересно какво наказание ще получи Левски. Чакам да видя решението на Дисциплинарната комисия. На следващия мач с Левски цената на билетите ще бъде минимум 30 лева. Те как ще реагират, ако някой отиде в техния дом и започне да пали, каквото му падне? Не става така", каза Стефанов пред Спортал.

"Прочетох какво са отговорили от екипа на Бербатов. Искам да им кажа, че няма нужда да се доближават до мен - ще сме на разстояние, разбира се. Може даже в студиото да се направи параван и да сме отделени. Но искам на живо пред камера да си говорим. И няма да говорим за изпълненията им в тоалетните, а за програмата им, за българския футбол. Искам да ми кажат знаят ли те как се издържа футболен клуб в България! Нека ми обяснят как ще потекат реки от благоденствие, как ще направят националния отбор по-добър. И други въпроси имам, искам да им ги задам, но на живо и да бъде документирано от камера. После всеки може да види какво са казали. Естествено, и те ще могат да ме питат всичко. Аз също ще отговарям. Ако искат, да дойдат всичките. Ще отговарям пред всички. Хайде де, нямат ли смелост?! Наистина ще се окажат пълни буфосинхронисти! За селските лакърдии бих желал да кажа на уважаемите господа, че аз съм роден в "Майчин дом", от София съм - столичанин, коньовичар. Селски лакърдии е имало по местата, откъдето са те. Да дойдат и да водим сериозен разговор. Излиза, че нямат смелост да водим диспут на живо пред цялата футболна общественост, така ли? Нека дойдат всички - Бербатов, Мартин, Стилиян, Величков, Градев, Жейнов... Да ме питат каквото искат, но ще ги питам и аз. А на Петър Величков специално искам да му кажа да не ме дърпа за езика, защото наистина ще си отворя устата! Знам много неща", завърши Венцеслав Стефанов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки