Сензациите в пресата: Черно море бие шута на двама чужденци

Вижте всичко най-интересно тук

Сензациите в пресата: Черно море бие шута на двама чужденци

 Всичко най-интересно от родния печат днес:

Тема Спорт: Черно море се разделя с двама чужденци

Черно море води преговори с двама чужденци. Не става въпрос обаче за нови попълнения, а за играчи, които се очаква да бъдат освободени. Това са Сами Ел Анаби и Фоде Гираси. Те не бяха в групата за последния мач с Царско село на “Тича”. Двамата все по-рядко се ползват с доверието на треньора Илиан Илиев. Те бяха привлечени малко след началото на сезона, но така и не успяха да се впишат. 

Мароканският халф-бек Ел Анаби има само един мач до момента. В домакинството с Локомотив (София) той записа едва 16 минути. Три пъти е бил на пейката. Твърде малко, за да продължи да играе за Черно море. Гвинеецът Гираси е с 5 срещи, но също с много малко минути в тях - 87. Той е бил на резервната скамейка в 6 двубоя. Почти сигурно варненци ще се разделят с тях и ще търсят други две попълнения. Малка е вероятността двамата да играят много време и в контролата с Добруджа. Проверката е в четвъртък и ще запълни паузата за националните отбори. 

Тема Спорт: Жосуе Са готов за игра след паузата

Лекарският щаб на Лудогорец ще възстанови Жосуе Са по време на паузата в първенството. 29-годишният португалец получи контузия срещу Беое (2:0), а след това не игра срещу Брага (2:4) и Локо Пд (1:0). В следващия кръг Лудогорец гостува на ЦСКА 1948. 
 
Спортно-техническият щаб на “орлите” все още не е взел решение дали да има контрола през тази седмица. Причината е, че част от играчите на тима са с повиквателни за националните си отбори. В селекцията на Ясен Петров за приятелската среща с Украйна и световната квалификация с Швейцария са Доминик Янков и Кирил Десподов. Наред с това има и контузени в състава. Все пак е възможно разградчани да уредят спаринг с втородивизионен тим.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки