Новият треньор на Арда: ЦСКА показа, че е голям отбор, а ние - че ще станем такъв (ВИДЕО)

„След мачовете с Левски и Лудогорец ще знаем на какво ниво сме“, заяви Славко Матич

Новият треньор на Арда: ЦСКА показа, че е голям отбор, а ние - че ще станем такъв (ВИДЕО)

„Искам да честитя победата на ЦСКА, но и да поздравя за играта Арда.“

Това каза новият треньор на кърджалийци Славко Матич, който дебютира начело на тима със загуба 1:2 след обрат на „Българска армия“.

„Моите момчета изиграха добър мач, защото направиха това, което аз изисквах от тях. Първите 10-ина минути от второто полувреме играхме добре, но след това ЦСКА ни натисна“, посочи новият сръбски мениджър на Арда.

„ЦСКА показа, че е голям отбор и вкара два гола, но пък Арда показа, че ще стане добър отбор. Винаги ще се опитаме да играем повече с топката. Можехме да вкараме още два гола, след статични положения, като тренирахме такива - винаги трябва да имаме план А и план Б. Не мога да бъда 100% доволен, защото имаме да работим още. Днес обаче показахме характер“, допълни Матич, който е бивш футболист на ЦСКА и бе запитан дали срещата е била по-специална за него.

„Не, аз съм професионалист. Начело съм на Арда и за мен това е най-големият отбор сега. След мачовете с Левски и Лудогорец ще знаем на какво ниво сме. След тях ще видим как ще е отборът и как трябва да продължим напред.“
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки