Андрей Желязков: Започват да се оформят някои добри неща в Левски

"Силно впечатление ми прави Георги Миланов. Показателно е как покрай него Марин Петков израства"

Андрей Желязков: Започват да се оформят някои добри неща в Левски

 Някогашният играч на Славия и Фейенорд Андрей Желязков коментира ситуацията в Левски и всички процеси, които се случват в клуба. Припомняме, че Жужо има стаж като директор на "Герена".

 
"Всички, които обичат Левски, таят големи надежди след завръщането на Стоилов, особено след добрите резултати, които постигна в първия си период начело на тима. Но в треньорската професия той е имал и слаби моменти. Това е нормално в този занаят. Има спадове и възходи. Сега се завърна и му е необходимо време. Предполагам, че има различни виждания за селекция и начина на игра.
 
В момента се търсят някакви различни идеи за финансирането, ново акционерно дружество на феновете, привържениците да имат право на глас. Но това кога ще стане, е важно да се изясни. Определено идеите са добри. Ако хората не са обезверени, както сега, има голяма вероятност да стане. Феновете трябва да са убедени да си дадат средствата за спасението на клуба и да се тръгне в правилната посока.
 
Силно впечатление ми прави Георги Миланов. Показателно е как покрай него Марин Петков израства. Георги му е треньорът вътре на терена. Започват да се оформят някои добри неща. Стоилов е достатъчно зрял и опитен и знае какво да прави с отбора.
 
Прочетох, че Левски се цели в Купата на България, но важното е какво ще се случи през зимата. По какъв начин ще бъде направена селекцията и как ще паснат новите играчи. Дали ще им е необходимо време за адаптация или не. Ако са класни, няма да име необходимо време. Въпрос е на шанс кой ще се падне в следващата фаза на турнира", заяви Желязков пред "Тема Спорт".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки