Андрей Желязков: Започват да се оформят някои добри неща в Левски

"Силно впечатление ми прави Георги Миланов. Показателно е как покрай него Марин Петков израства"

 Някогашният играч на Славия и Фейенорд Андрей Желязков коментира ситуацията в Левски и всички процеси, които се случват в клуба. Припомняме, че Жужо има стаж като директор на "Герена".

 
"Всички, които обичат Левски, таят големи надежди след завръщането на Стоилов, особено след добрите резултати, които постигна в първия си период начело на тима. Но в треньорската професия той е имал и слаби моменти. Това е нормално в този занаят. Има спадове и възходи. Сега се завърна и му е необходимо време. Предполагам, че има различни виждания за селекция и начина на игра.
 
В момента се търсят някакви различни идеи за финансирането, ново акционерно дружество на феновете, привържениците да имат право на глас. Но това кога ще стане, е важно да се изясни. Определено идеите са добри. Ако хората не са обезверени, както сега, има голяма вероятност да стане. Феновете трябва да са убедени да си дадат средствата за спасението на клуба и да се тръгне в правилната посока.
 
Силно впечатление ми прави Георги Миланов. Показателно е как покрай него Марин Петков израства. Георги му е треньорът вътре на терена. Започват да се оформят някои добри неща. Стоилов е достатъчно зрял и опитен и знае какво да прави с отбора.
 
Прочетох, че Левски се цели в Купата на България, но важното е какво ще се случи през зимата. По какъв начин ще бъде направена селекцията и как ще паснат новите играчи. Дали ще им е необходимо време за адаптация или не. Ако са класни, няма да име необходимо време. Въпрос е на шанс кой ще се падне в следващата фаза на турнира", заяви Желязков пред "Тема Спорт".

Още от Коментари

В три поредни мача българският тим бе ощетен от съдиите

"Червените" имат всички шансове да отстранят Сейнт Патрикс

Той ще наруши Закона за спорта, ако организира алтернативно футболно първенство

"Сините" имат уникалния шанс за голям пробив в Европа

„Много е хубаво, че повече българи започват като титуляри напоследък“

Мъри Стоилов полека се доближава в митологията на клуба до Гунди

На "Българска армия" имат още много работа

ПАОК не е отбор от най-висока класа, смята натурализираният сърбин

Публиката ще помогне много на стадион "Георги Аспарухов"

Актуално

21:00 11/08 ЛЕВСКИ - ХАМРУН 2:5 след дузпи
21:45 11/08 СЕЙНТ ПАТРИКС - ЦСКА 0:2

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки