loader

Лудогорец пуска в петък билетите за мача с ЦСКА

Цените на пропуските са между 10 и 20 лева

 Лудогорец стартира продажба на билетите за мача с ЦСКА - София на 26 ноември (петък). Срещата от XVI кръг на efbet Лига е на 29 ноември (понеделник) от 17,15 ч. на стадион „Хювефарма Арена“.

 
Билети ще се продават само на билетната каса на улица "Васил Левски" в петък от 10.00 ч. до 18.00 ч., събота и неделя от 10.00 ч. до 16.00 ч. и в понеделник от 10.00 ч. до началото на мача.
 
Цените на билетите за срещата с ЦСКА – София са следните:
 
Сектор „В“ – блокове 1,2,5 и 6 - 15,00 лв.
Сектор "В" - блокове 3 и 4 - 20.00 лв.
Сектор „Б“ (Моци) – 10,00 лв.
Сектор „Гости“ – 10,00 лв.
 
Лудогорец призовава привържениците на ЦСКА - София да се възползват от онлайн продажбата на билети за сектор „Гости" на адрес: https://tickets.ludogorets.com/
 
В деня на мача ще бъде отворена каса за билети и на сектора за гости.
 
ПФК Лудогорец напомня, че съгласно заповед на Министъра на здравеопазването се въвежда задължителното използване на зелен сертификат за присъствие на футболните мачове от българското първенство и евротурнирите.
 
Ето кои са трите опции, които означават, че имате зелен сертификат (достатъчно е една от трите да е валидна):
 
Сертификат за завършен цикъл за ваксинация.
Сертификат за преболедували коронавирус (потвърдени случаи с положителен резултат в националния регистър за борба с COVID-19).
Сертификат, който се издава на базата на направен тест. При PCR теста срокът на валидност е 72 часа след получаване на резултата, а при антигенен тест - 48 часа.
Цифровият вариант за европейски зелен сертификат може да бъде получен от https://www.his.bg/bg/dgc