loader

Киетил Кнутсен: Времето ще ни даде предимство

Старши треньорът на Бодьо/Глимт изрази увереност в успеха срещу ЦСКА

Старши треньорът на Бодьо/Глимт Киетил Кнутсен изрази увереност в успеха срещу ЦСКА на пресконференцията преди мача между двата отбора.

Норвежците се нуждаят от трите точки, за да си осигурят участие в елиминационната фаза на Лигата на конференциите, а наставникът на тима изрази своя оптимизъм за постигането им.

"Чувството да играеш в Европа е много специално. Вероятно мачът е толкова важен за ЦСКА, колкото и за нас. Все пак всяка точка носи достатъчно добри приходи. Те изиграха два добри двубоя срещу Заря Луганск, но в крайна сметка допуснаха две незаслужени загуби. Наясно сме, че ще се изправим срещу отбор, който ще бъде много мотивиран да се докаже, но ние сме гладни за още силни представяния и резултати. Времето ще ни даде предимство. Напълно подготвени сме за тежките условия, които ни очакват, докато противникът ни не е свикнал да играе в такава обстановка. От моя гледна точка, а сигурен съм и от тази на играчите, ние имаме фантастичен сезон. Той ни беше много полезен. Показа ни, че моделът, който следваме, работи. Сега можем да продължим да тренираме още по-уверено. Все още растем и се развиваме. Мачът с ЦСКА е огромна възможност за нас, но вярваме, че и след него ще достигнем до още такива. Целта ни е да се забавляваме на терена. Знаем колко тежък мач ни очаква и сме напълно подготвени за него", сподели Кнутсен.