Наставникът на Порто не отписва осминафиналите в Шампионска лига

„Групата ще бъде решена в последния мач“, посочи Серджо Консейсао

Наставникът на Порто не отписва осминафиналите в Шампионска лига

Старши треньорът на Порто - Серджо Консейсао е разочарован от загубата на тима с 0:2 от Ливърпул в Шампионската лига, но добави, че винаги е смятал, че съдбата на тима ще бъде решена в последния мач от групата у дома с Атлетико Мадрид на 7 декември.

Порто е на второ място с 5 точки, с една повече от Милан и Атлетико Мадрид. Лидер е Ливърпул с 15 точки след пет поредни победи.

"Вероятно показахме най-доброто през първото полувреме, създадохме три или четири голови положения и в защита бяхме дисциплинирани", каза Консейсао.

"Но тогава индивидуалните качества на играчите на Ливърпул и липсата ни на ефективност в атака направиха разликата. Не бяхме достатъчно ефективни. Но винаги съм казвал, че групата ще бъде решена в последния мач и все още можем да стигнем до осминафиналите", добави той.

Младата надежда на Ливърпул Тайлър Мортън дебютира в Шампионската лига.

"Хората може да са изненадани от Тайлър Мортън, но той се справи изключително добре. Той е добър играч и наистина се радвам за него, че направи такова представяне", каза мениджърът на "червените" Юрген Клоп.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки