Чочев: Трябва да седнем с ръководството и да преценим кое е най-добро и за двете страни

"Труден мач ще е с Локо София. Нашият треньор ни каза същото. Почти никой не ги е надигравал"

Чочев: Трябва да седнем с ръководството и да преценим кое е най-добро и за двете страни

 Футболистът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев получи наградата си за играч на 15-ия кръг в родната efbet Лига. Халфът реализира едно попадение за своя тим при изненадващата победа с 2:0 над шампиона на България – Лудогорец. 

 
„Победихме най-добрия отбор в България. В предишни мачове пак играехме добре, но не взимахме точки. Надявам се този успех да донесе повече самочувствие и до зимата да сме по-нагоре в класирането. Труден мач ще е с Локо София. Нашият треньор ни каза същото. Почти никой не ги е надигравал. Важен мач и за двата отбора. Надявам се ние да се поздравим с победата. Всичко зависи от нас. Мога да кажа, че е приятно, когато вкарваш, въпреки че не е моята задача това. Дай боже да продължавам с головете“, сподели той. 
 
„Аз съм концентриран върху оставащите мачове, искам да бъда здрав, а като дойде зимата, ще видим накъде ще продължим. Чувствам се добре тук, но трябва да седнем с ръководството и да преценим кое е най-добро и за двете страни“, каза полузащитникът в отговор на спекулациите около бъдещето му. 
 
„Не завършихме годината възможно най-добре с националния отбор. Равенството с Украйна и загубата от Швейцария не бяха добри резултати. Мисля, че ако имаме повече футболисти в чужбина, ще е по-добре за България. Нормално е като няма резултати, да има критики", завърши Чочев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки