Матич: За съжаление загубихме две точки срещу Левски (ВИДЕО)

Треньорът на Арда не бе доволен от ремито

Матич: За съжаление загубихме две точки срещу Левски (ВИДЕО)

Наставникът на Арда - Славко Матич, остана доволен от себераздаването на неговите момчета при нулевото равенство, но призна и разочарованието си от невъзможността да се вземе победата. Матич допълни, ч засега всичко върви по план за него и играчите.

„Играхме добър мач, но загубихме две точки. Не съм доволен от резултата, но момчетата показаха характери и изиграха чудесен мач. Можеше да имаме 6 точки от тези мачове, с Левски и ЦСКА. Доволен съм, ще продължим да се развиваме“, започна сърбинът.

„Готвим се и лека-полека ще намерим и попаденията. Готвим се сега за Лудогорец, но всичко се развива чудесно за момента. Имаме страхотна публика. Не е лесно да се заработят симпатиите на феновете за толкова малко време, но те скандираха имена. Нещата се развиват добре и се надявам така да продължим“.

„Това е моят начин на работа – раздавам се на 100%. Има много неща, върху които да се работи, но мисля, че ще направим нещо. Мисля, че е плюс да започна със силни отбори. Обичам такива мачове и в тези срещи се вижда върху какво да работим. Не искам никой да се притеснява за резултата, аз съм отговорен за всичко. Само да играят като днес“, завърши Матич. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки