Байерн ще отмъщава за Левандовски срещу Барса

Това заяви Томас Мюлер

Байерн ще отмъщава за Левандовски срещу Барса

 Една от звездите на Байерн Мюнхен Томас Мюлер отправи заплаха към Барселона и съперниците на баварците в Шампионската лига след резултатите от гласуването за „Златната топка”. Нападателят поздрави победителя във вота – Лионел Меси, но е на мнение, че Роберт Левандовски е заслужавал повече наградата.

“От гледна точка на нашите фенове, поляците и германците, церемонията за “Златната топка” донесе много разочарование. Аз съм отдавна във футбола и не съм изненадан от резултатите. Вече съм преживявал това през 2013 година, когато същото се случи и с Франк Рибери.

Като цяло това ме накара да се замисля, че макар и в Бундеслигана да имаме отлични футболисти, за получаване на такова признание ни трябват международни успехи. Това за мен ще бъде допълнителна мотивация да дам всичките си сили за спечелване на Шампионската лига и да покажем на всички от какво тесто сме замесени.

Също така да покажем на какво е способен немският футбол. Най-близката възможност е в следващата сряда срещу Барселона. Нека да се възползваме”, написа Мюлер.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки