Лудогорец се насочва към треньора на Мура

Разградчани отново ще търсят чуждестранен специалист

Лудогорец се насочва към треньора на Мура

Българският шампион Лудогорец име интерес към треньора на Мура Анте Шимунджа, информира nogomania.com. Словенският тим играе в Лигата на Конференциите, а преди няколко дни нанесе поражение на Тотнъм, което бе една от най-големите сензации в Европа този сезон.

През лятото Лудогорец се изправи срещу Мура и бе максимално затруднен от своя опонент. Мачът в Словения завърши при резултат 0:0, а в Разград българските шампиони стигнаха до успех, но 82-ата минута резултатът бе 1:1.

Въпреки доброто представяне в Европа обаче Мура не е особено убедителен във вътрешното първенство. В момента отборът изостава на 11 точки от първото място и заема едва 5-та позиция. Анте Шимунджа обаче попада в полезрението на Марибор и на националния отбор на Словения.

Не за първи път обаче Лудогорец поглежда към треньорите на отборите, които отстранява. В един етап разградчани имаха опциите да привлекат Марко Николич. Сърбинът бе отстранен от Лудогорец като треньор на Партизан, но след това си върна като треньор на МОЛ Види. За последно той работи в Локомотив Москва.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки