Везенков помогна на Олимпиакос да се върне на победния път в Гърция

Българинът завърши със 17 точки, 3 борби и 1 асистенция за 21 минути

Везенков помогна на Олимпиакос да се върне на победния път в Гърция

Александър Везенков и Олимпиакос отново намериха верния път в елита на Гърция. Българинът и неговите съотборници триумфираха при визитата си на Лариса със 101-70 в мач от деветия кръг. По този начин съставът на Йоргос Барцокас вече разполага със седем победи и само една загуба, което го поставя на второто място във временното класиране в шампионата на южната ни съседка. На 12 декември (неделя) тимът от Пирея ще бъде домакин на Аполон Патра.

Везенков за пореден път бе избран да попадне в стартовата петица и отново си свърши работата. Българският национал тласна „червено-белите“ към изразителната победа и постави името си сред най-резултатните. Тежкото крило остави на своята сметка 17 точки, 3 борби и 1 асистенция за 21 минути, в които се задържа на паркета. При стрелбата си тя бе 3/4 от средна дистанция, 3/4 отвъд дъгата и 2/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите съотборници Тайлър Дорси се отчете с 20 точки, включително и 5 успешни изстрела от далечна дистанция. Янулис Ларендзакис го последва с 14, Ливио Жан-Шарл регистрира 10 и 8 борби.

Девонтей Грийн бе най-добър за домакините с 20 точки и 8 борби. Джейлън Хъдсън реализира 16, Зоис Карампелас вкара 13.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки