Титуляр в Левски се оперира

Вижте подробности

Титуляр в Левски се оперира

Един от основните футболисти на Левски през този сезон Андриан Краев претърпя операция в Германия, научи Sportal.bg. Той със сигурност пропуска последната среща за 2021 година на "сините" с Берое през уикенда, като желанието на треньорското ръководство е да бъде готов за втората седмица от подготвителния период през януари. Халфът от над една година се бори с травма, която му пречи да покаже 100% от своя потенциал.

Младият футболист, който се превърна в неизменяем титуляр след завръщането на Станимир Стоилов на "Герена", има 19 мача и един гол през тази кампания.

Освен това по изрично желание на най-успешния син треньор през този век, играчът поднови договора си през октомври за още две години и половина, след като само 80 дни по-рано бе парафирал за още един сезон.

Шефовете на Левски бяха предвидили операцията на Краев в Мюнхен да бъде преди седмица, но заради ангажименти на специалиста, който трябваше да го оперира, интервенцията беше преместена за днес, което позволи на Краев да играе 90 минути в последното домакинство на 26-кратните шампиони за 2021 година срещу Ботев (Пловдив), спечелено от столичани с 2:0.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки