Тотнъм плаши УЕФА със съд

"Със сигурност е несправедливо. Заслужаваме да играем за класиране на терена, не по този начин"

Тотнъм плаши УЕФА със съд

Тотнъм ще обжалва решението на УЕФА да елиминира отбора от Лигата на конференциите, заяви мениджърът на "шпорите" Антонио Конте. Ръководството на лондонския клуб продължава да вярва, че ситуацията може да се промени.

От европейската футболна централа присъдиха служебна загуба за англичаните в последния им двубой от групите на третия по сила европейски клубен турнир срещу Рен. При този резултат Тотнъм отпадна от надпреварата, тъй като остана на третото място в подреждането.

„Не е категорично, но има още една стъпка за потвърждение на това невероятно решение. Ние сме много, много уверени за следващата стъпка и повтарям, че заслужаваме да играем квалификацията на терена, не в съда. Не мога да приема това. Много, много сме разочаровани от УЕФА за това решение. Със сигурност е несправедливо. Заслужаваме да играем за класиране на терена, не по този начин. Много съм разочарован от решението на УЕФА. Не искам да разбера, но се надявам в бъдеще, в следващата стъпка“, коментира Конте по темата и загатна, че Тотнъм може да се обърне към Спортния арбитражен съд.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки