ОБЗОР: Отборите от ЮЗ трета лига стартираха зимната си подготовка

Дубълът на Хебър се похвали с попълнение от Локо Пд; Беласица чака отговор от двама и още...

ОБЗОР: Отборите от ЮЗ трета лига стартираха зимната си подготовка

Отборите от ЮЗ трета лига стартираха зимната си подготовка за пролетния дял на първенството.

Първи започнаха футболистите на Хебър ІІ Пазарджик на 5 януари. „Стартирахме в домашни условия, с 25 футболисти. Новото име в отбора е Георги Мавродиев - местен талант, на 18 години, който за последно бе в Локо Пловдив. Ще сме от 24 януари до 1 февруари в Сандански. Там на 28 януари ще изиграем първия си контролен мач срещу втородивизионния Левски Лом. След завръщането ни в Пазарджик ще изиграем останалите контролни срещи, както следва: на 2 февруари срещу Гигант Съединение, на 5 февруари срещу Атлетик Куклен, на 12 февруари преди обяд срещу отбора на Сокол Марково , след обяд срещу Асеновец от Асеновград. Целите, поставени от ръководството, са да обиграваме младите момчета и да подаваме кадри за първия отбор. Надяваме се през пролетния дял от първенството да се представим по-добре и да заемем колкото може по-предно място в таблицата”, сподели треньорът Спас Гигов.

Беласица започна на 6 януари на стадион "Цар Самуил". При лошо време се ползва терена с изкуствено покритие в района на гимназията. Новите футболисти са вратаря Борис Груев от ЦСКА-1948 и полевите играчи Аспарух Смилков и Атанас Карачоров (Монтана) и Иван Вълчанов (Миньор Перник). Очаква се отговор от още двама футболисти отвън и с това селекцията приключва. Седем контролни срещи ще изиграят възпитаниците на Николай Николов. На 19 януари срещу Марек, на 22 – срещу дублиращия отбор на ЦСКА-1948, на 26-срещу Септември София, на 29-и срещу Миньор Перник, на 2 февруари срещу Пирин Разлог, на 5 февруари срещу Академия Пандев Северна Македония и на 12 февруари срещу Пирин Гоце Делчев. Целта е спечелване на първото място и промоция за втора професионална лига през следващото първенство.

Надежда Доброславци се събра на 8 януари. Нови футболисти са Лионел Матадос от Локомотив Мездра, Николай Ковачев от Левски Чепинци и двама французи-Намзи Кристофър и Луис Аксел. На проби в момента е Ивайло Боюклиев и Стилиян Симеонов. „Ще изиграем пет контролни срещи. На 15 януари срещу елитния Локомотив София на 2 2-ри срещу Национал, на 29 – срещу Пещера от с.Галата, на 2 февруари срещу U-19 на ЦСКА-1948 и на 5 февруари срещу Вихрен Сандански. Целите, поставени от ръководството на клуба, са да изградим добър колектив, футболистите да дават всичко от себе си през пролетния дал от първенството, да надградим постигнатото от есента и да покажем добра, качествена , разнообразна и резултатна игра”, сподели старши треньорът Румил Жотев.

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки