РАЗКРИТИЕ: Берое избира между Чиликов и Томаш

Вижте подробности

РАЗКРИТИЕ: Берое избира между Чиликов и Томаш

Александър Томаш и Георги Чиликов са двамата треньори с най-големи шансове да поемат Берое, съобщава „Тема Спорт“. Новината потвърди и кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

„Да, това са две от обсъжданите имена. Ние сме изградили профил на бъдещия треньор, че трябва да е млад, с модерна визия за футбола и да няма сериозни финансови условия. Чиликов е млад треньор, който тепърва ще разкрива потенциала си. Бе част от щаба на Херо в Берое. Александър Томаш също познава добре обстановката. Той е сериозна кандидатура, тъй като вече веднъж успя в много тежък момент. Томаш влезе в полупразна съблекалня и успя много бързо да изгради добър отбор, който носеше радост на града, като постигна четири поредни победи над Левски и спечелихме срещу ЦСКА след 29 годишно чакане“, заяви градоначалникът.

Както е известно, преди две години Томаш напусна Стара Загора след скандал с феновете.

„Всеки допуска грешки, но и всеки си взима поуки. Ще видим какво ще стане. В момента все още не е взето окончателно решение. Има и други предложения, като всички имена се обсъждат много внимателно“, обяви кметът на града.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки