Петър Колев за ситуацията в Берое: Срам!

"Не съм "легенда", нито "звезда" на отбора, но двата пирона в глезена ми нося и до днес"

Треньорът на Берое Петър Колев коментира ситуацията в клуба посредством личния си профил във Facebook. Той определи положението като срамно, а повод за споделените му мисли е интервю на кмета на Стара Загора.

Ето какво написа Петър Колев:

„Повод за тези мои мисли е интервю на Кмета на Община Ст.Загора, в което последният въпрос е за моята позиция в клуба. В отговор г-н Тодоров заявява, че Петър Колев е "бероец" и "ще прояви разбиране и ще влезе в положение".

Вероятно тук се съдържа намек, че не проявявам разбиране и не влизам в положение.

Все пак благодаря на Кмета, че ме нарече "бероец". Това е единствената оценка, която той ми е дал досега за времето, в което съм бил треньор на отбора. И понеже това определение чувам и от другаде, сериозно се замислям какви ли са критериите да те изберат за "бероец" ?

Аз със сигурност не съм "легенда" нито "звезда" на "Берое". Играх с фланелката на клуба от 2004 до 2009, включително съм носил капитанската лента. Бях част от успехите и неуспехите, бях част и от "Лудата банда". През този период се случиха и двете най-тежки контузии в кариерата ми,през 2007 г и 2009 г, последвани от две операции по спешност. Двата пирона в глезена ми нося и до днес, не можах да ги махна навреме поради важни мачове, които предстояха, а после нямаше смисъл.

Втората спешна операция беше на тежка лицево-черепна травма, която лекувах дълго време. Това беше и причина да приключа преждевременно кариерата си да се отдам на треньорската професия. Та по такива причини се питам, дали покривам критериите да бъда наречен "бероец". За какво "разбиране" и за какво "положение" става въпрос?

Днес на ход са "истинските беройци", те неудържимо нахлуват на стадиона, наритват по глезена с пироните треньора виновник за "слабите" резултати и дори го "уволняват". После започват да кадруват-предлагат ново начало на футболистите, обещават заплати, подкрепа, светло бъдеще.

Аз пък познавам едни други "беройци", които с многохилядните си гласове и скандирания бяха нашият дванайсети играч. Една велика и достойна публика, на която винаги ще сме длъжници! Само те могат да спасят "Берое"

Та такова е "разбирането" ми за "положението"....Срам..

Още от Берое

Той парафира договора си с тима от Стара Загора

"Червените" нанизаха пет гола на противника

Митков донесе точката за "червено-черните"

Става на въпрос за чужденци

Шефът на клуба каза има ли инвеститорски интерес

Той е изразил тази готовност

Треньорът на Берое не пожела да коментира спорните ситуации

Треньорът на ЦСКА 1948 бе разочарован след ремито

Двата тима врътнаха 2:2

Актуално

20:00 07/08 ЛЕВСКИ - ПИРИН 1:0
16:00 07/08 Ман Юнайтед - Брайтън 1:2
16:00 07/08 Лестър - Брентфорд 2:2
16:30 07/08 Щутгарт - РБ Лайпциг 1:1
18:30 07/08 Уест Хям - Ман Сити 0:2

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки