ЩЕ ИГРАЕ ЛИ ОЩЕ? Камбуров каза какво е решил

Българските играчи готови да останат в Берое, ако Томаш поеме тима

Разпадът в Берое, за който се говори в последните дни, е на път да бъде предотвратен, разбра “Тема Спорт”. Оказа се, че повечето от българските футболисти са склонни да приемат новите финансови условия и да продължат да носят зеления екип и през пролетта.

Тяхното условие е тимът да бъде поверен на бившия наставник на заралии Александър Томаш. Според добре информиран източник, ако той се завърне начело на отбора, то почти сигурно в Берое ще останат Камен Хаджиев и Александър Василев. Пред свои близки дори халфът Илиян Стефанов е обявил, че е склонен да отхвърли евентуално предложение от Левски. Както е известно, полузащитникът е харесван от наставника на сините и двамата вече са провели разговор относно възможността за негов трансфер на “Герена”.

Назначението на треньора ще бъде в основата и относно решението на Мартин Камбуров дали ще продължи кариерата си или ще обяви нейния край.
“Ще говорим конкретно, когато видя кой ще поеме клуба, като ръководство и кой ще бъде треньор. Аз вече обявих, че съм готов да помогна, но това са важни за мен детайли”, заяви пред “Тема Спорт” голмайстор №1 на всички времена в България.

Както е известно, той е в близки отношения с Томаш и хората от екипа му, като те бяха гости на галавечерта, организирана от нападателя в края на миналата година.
“С Томаш сме приятели, пазя чудесни спомени от съвместната ни работа и се чуваме с него. Казал съм му какво мисля, но повече не искам да коментирам преди ръководството да вземе своето решение”, лаконичен бе Камбуров.

Още от Берое

Радостин Георгиев може да се възползва от напускането на Иван Караджов

Вижте всички решения на Дисциплинарната комисия

„Няма адекватност от отсрещната страна“, оплака се Белия

Хебър си уреди минимум бараж за оцеляване

Вижте подробности

Отзиви след победата на Ботев (Враца) над Берое с 2:0

И двата тима имат нужда от точки

Това са финансови поражения до 31-и декември 2022 година

Симеон Мечев донесе успеха за старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки