Лацио мина през продължения, за да си уреди мач с Милан за Купата (ВИДЕО)

"Орлите" елиминираха Удинезе на 1/8-финалите, Имобиле герой

Лацио мина през продължения, за да си уреди мач с Милан за Купата (ВИДЕО)

Лацио спечели с 1:0 срещу Удинезе на "Олимпико" след продължения и се класира на 1/4-финалите за Купата на Италия. Попадението отбеляза влезлия като резерва Чиро Имобиле.

Първото по-сериозно голово положение дойде едва чак в 39-аата минута. Исак Съксес получи топката в наказателното поле и стреля, но ударът му бе блокиран от защитник на Лацио.

Малко преди да изтече първия четвърт час от второто полувреме Съксес отново излезе на добра позиция и отправи удар към вратата, който бе спасен от Пепе Рейна.

В 71-ата минута на терена се появи Чиро Имобиле. Малко преди края на редовното време негов удар беше отразен от вратаря Силвестри, последва добавка от Раул Моро, но на пътя на топката застана бранител на гостите.

Дълбоко в добавеното време на срещата Лацио бе много близо до това да си осигури класирането, но Патрик не уцели вратата и двубоят влезе в продължения.

В 106-ата минута Чиро Имобиле избяга от засадата и останал сам срещу Силвестри го прехвърли за 1:0. Удинезе нямаше отговор на попадението и в крайна сметка отпадна въпреки добрата си игра.

В следващата фаза Лацио ще гостуват на „Сан Сиро“ за мач с Милан.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки