Сензациите в пресата: Край на новите в отбраната на Левски

Съотборник пласирал Гълъбов в Израел, Чорбаджийски се събра с бившите си съотборници от ЦСКА и още…

Сензациите в пресата: Край на новите в отбраната на Левски

Сензациите в пресата днес, четвъртък, 20 януари 2022 година:

„Тема спорт“: Край на новите в отбраната на Левски
Левски няма да предприема други входящи трансфери в линията на защитата. Досега през зимния прозорец „сините“ взеха, освен най-новото попълнение Ван дер Каап, левия краен бранител Цунами от Бразилия и Ноа Сонко Сундберг от Йостерсунд, който е с националния тим на Гамбия на Купата на африканските нации. Той е очакван в тима, след като приключи ангажиментите си на КАН. Очаква се в следващите дни да има раздвижване по преминаването на Гьоко Зайков в Залаегерсег. Северномакедонският национал получава една от най-големите заплати на "Герена" и се очаква да разтрогне по взаимно съгласие със сините, след което да поеме към Унгария. Възнаграждението му е около 7 хиляди евро. Твърде вероятно е да се стигне до раздяла с Иван Горанов. Преотстъпеният от белгийския Шарльороа играч се очертава като твърда резерва с оглед привличането на Цунами.

„Мач Телеграф“: Съотборник пласирал Гълъбов в Израел
Яник-Сони Вилдсхют е изиграл основна роля за продажбата на Пламен Гълъбов в Израел, стана ясно вчера. Крилото, което отнесе доста критики за представянето си през есента, е било свръзката между „червените“ и Макаби Нетаня. Нидерландецът, който се е подвизавал в Израел за друг Макаби – този от Хайфа, е провел и сериозен разговор със съотборника си. Гълъбов бил разколебан, твърдят медиите в Израел. Вилдсхют обаче го убедил, че няма да сбърка, ако приеме предложението от Нетаня. „Казах му, че това е страхотен клуб, както и страна. Дори му препоръчах да живее в града, а не както повечето други - в Тел Авив, който е наблизо. Обясних му, че ще се забавлява в новия си отбор“, коментира нидерландецът.

„Тема спорт“: Чорбаджийски се събра с бившите си съотборници
Защитникът на Стал Миелец Божидар Чорбаджийски се събра вчера с бившите си съотборници от ЦСКА. Бившият капитан на армейците се възползва от факта, че двата отбора са настанени в един и същ хотел в Турция, и прекара известно време с подопечните на Стойчо Младенов. Той дори се снима с Георги Йомов, Калоян Кръстев и Иван Турицов, а снимката бе публикувана и в официалния сайт на полския клуб. Както е известно, утре от 15:00 часа ЦСКА и Стал се изправят един срещу друг в контролен мач. Има голяма вероятност Божидар Чорбаджийски да излезе в този двубой срещу брат си Георги, който бе повикан от Стойчо Младенов да се готви с представителния отбор на червените. В предишната проверка на турска земя Стал победи Славия с 3:0.

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки