ОБЗОР: Рейнджърс победи Торонто и оглави класирането в дивизията

Вижте всички резултати и лидерите след тях в НХЛ

ОБЗОР: Рейнджърс победи Торонто и оглави класирането в дивизията

Ню Йорк Рейнджърс победи Торонто с 6:3 и оглави класирането в Столичната дивизия на Националната хокейна лига на САЩ и Канада.

Рейнджърс изкова победата в последната третина, когато вкара три безответни гола. Райън Рийвс отбеляза две попадения, Адам Фокс се отличи с два гола и асистенция, Крис Крайдър вкара 25-ия си гол за сезона, Райън Стром добави гол и асистенция за успеха.

Вратарят на Рейнджърс Игор Шестьоркин допусна три гола в първата третина, но след коригира играта си и спаси общо в мача 35 удара.

Лидерът в Централната дивизия Колорадо победи Анахайм с 2:0. Назем Кадри записа гол и асистенция, разписа се и Самюел Жирар за тима на Колорадо, който печели поне точка в последните си десет мача. Вратарят на "лавината" Джон Гибсън спаси 26 удара.

Аризона надигра Ню Джърси с 4:1 в другия мач тази нощ. Девилс поведе в първата част с гол на Хишиер, но "койотите" обърнаха мача с попадения на Дайсин Майо, Лоусън Круз и Травис Бойд, които вкараха три гола в рамките на осем минути във втората третина.

РЕЗУЛТАТИ:

Ню Джърси - Аризона - 1:4

НЙ Рейнджърс - Торонто - 6:3

Анахайм - Колорадо – 0:2

ЛИДЕРИ В ОТДЕЛНИТЕ ДИВИЗИИ:

Източна конференция:

Столична дивизия: Ню Йорк Рейнджърс 56, Каролина 54 точки, Вашингтон 53

Атлантическа дивизия: Тампа Бей 59, Флорида 57, Торонто 51

Западна конференция:

Централна дивизия: Колорадо 55, Сейнт Луис 51, Нешвил 51

Тихоокеанска дивизия: Лас Вегас 48, Лос Анджелис 45, Анахайм 45

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки