Гълъбинов: Не съм вкарвал от 9 мача, проблемът ни е в главите

"Да се измъкнеш от такава дупка не е лесно. Не е лесно да слушаме критиките на публиката"

Гълъбинов: Не съм вкарвал от 9 мача, проблемът ни е в главите

Голмайсторът на Реджина Андрей Гълъбинов търпи критики напоследък, тъй като отборът не печели и се смъква постоянно в класирането на Серия B.

"Не виждам примирен отбор. Напротив, виждам отбор, който е добре и работи много, за да излезе от тази трудна ситуация. Ние имахме нашите проблеми и заради многото случаи на заразени с КОВИД-19. Сега всички сме добре и ще се опитаме да се представим на ниво", каза българският нападател пред телевизионния канал на Реджина.

"Никога не съм се намирал в подобна ситуация. Със Специя имахме трудни моменти в началото, но бях контузен и не усетих много на раменете си тежестта от подобно представяне. Нека не правим проблемите още по-големи, а да си мислим, че преди този период бяхме сред най-добрите отбори в групата. Не мисля, че заслужаваме това място в класирането. Мисля, че треньорът Тоскано дойде в труден период, но върши страхотна работа", каза още Гълъбинов.

"Според мен тифозите трябва винаги да подкрепят отбора си - и в хубавите, и в лошите моменти. Със сигурност са разочаровани от нас, но нека кажем, че ние сме най-разочарованите от представянето си. Никой не е очаквал това. Да се измъкнеш от такава дупка не е лесно. Не е лесно да слушаме критиките на публиката, но от нас зависи да излизаме на терена, да даваме най-доброто и да печелим, колкото се може повече точки. Рано или късно отборът ще се вдигне", вярва българинът.

"Когато играта на отбора не върви, отвън изглежда, че нападателите сме изолирани. Не е лесно да вкараме в този труден момент. Вече в 9 мача не съм вкарал гол. Но не трябва да мислим за това, което не е станало, а да си вземем поука от грешките и да вървим напред", смята Андрей Гълъбинов.

"Физически сме добре, така че проблемът ни е в главите. Преди при грешките ни не ни вкарваха, сега и най-малката ни грешка на терена се наказва. Това са малки детайли, които обаче са много важни. Според мен мислим негативно, а трябва да сме по-позитивни, защото иначе няма да се измъкнем", предупреждава българинът.

"Срещу Бреша на терена излязоха играчи, които бяха на две тренировки. В даден момент тренирахме само 7 футболисти. Съперникът ни пък беше на 2-3 седмици подготовка без никакви проблеми. Със сигурност ще бъдем по-добре и трябва да го покажем на терена", вярва Андрей Гълъбинов преди мача с Монца, където играе Валентин Антов.

Днес е паметен ден за световния баскетбол

Майкъл Джордан спира със спорта на 16 април 2003 г.

Левски - Напук на всичко!

Пропадането на "сините" продължава, но всичко е точно

И школата на Левски е кръгла нула!

На „Герена“ не могат да се съвземат, след като бившия шеф Йончо Арсов отнесе ценната флашка

Бандата на невинните

На "Герена" няма нито един отговорен за резултатите и дълговете

Футболна еуфория завладява Добрич

Добруджа играе най-важния си мач от 21 години насам

Ще изхвърлят ли съдиите Черно море от тройката

Отношение по темата взеха треньорът Илиев и капитанът Димов

Непостоянството на Костов

Треньорът затвърди стара слабост

Всички червени картони на Роналдо през годините

Португалецът с грозна проява в Саудитска Арабия

Левски отново е тъжна картинка!

"Сините" вече не са опонент на Лудогорец и ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки